КАРНАВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО В ДГ „МИРОСЛАВА“

КАРНАВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО В ДГ „МИРОСЛАВА“

       За поредна година децата, родителите и екипът на ДГ „Мирослава“ с много настроение и усмивки отбелязаха традиционния за детската градина „Карнавал на приятелството“.

          Деца и учители дефилираха в костюми на Пипи Дългото чорапче, Котаракът в чизми, Елза, Рапунцел, смелия и силен Батман, Червената шапчица, хубавата Снежанка и Пепеляшка. В чудесните си костюми на любими герои, участниците имаха възможност да се забавляват заедно и да съпреживеят радостта от споделеното приятелство. Родителите на Теодор Еликов от първа възрастова група на детската градина, облечени като Крал и Кралица, пристигнаха от своето вълшебно далечно кралство, специално за децата от ДГ „Мирослава“. Те поздравиха малчуганите и споделиха своята приказна история за приятелството.

Децата  споделиха, че за тях ценността на приятелството е искреност и търпение, доверие и прошка, подкрепа, разбиране, доброта и обич. Макар да са дошли от толкова далечни места, да говорят различни езици и да изглеждат по различен начин, те показаха, че са обединени и мечтаят за едни и същи неща – мирен свят, приятелство, обич, весели игри, изпълнени с детски усмивки и щастие.